Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Ταχύπλοο σκάφος, με χειριστή 25χρονο, τραυμάτισε έναν 47χρονο λουόμενο


Ταχύπλοο σκάφος, με χειριστή 25χρονο, τραυμάτισε έναν 47χρονο λουόμενο, σε απόσταση περίπου 60 μέτρων από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Μηνά (Κάτω Λεχώνια) του Βόλου.



Ο 47χρονος διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άτυχος άντρας ήταν μαζί με τον 15χρονο γιο του, και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, διενεργούσαν αλιεία οστράκων (πεταλίδες) σε απόσταση 60 μέτρων από την ακτή, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Ο 25χρονος χειριστής του ταχύπλοου, που, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, περνούσε από τη συγκεκριμένη περιοχή αλλά δεν τους αντιλήφθηκε, με αποτέλεσμα να τους παρασύρει, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 47χρονο και σοβαρά τον ανήλικο γιο του, χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του παιδιού. 

Ο νεαρός, που κατείχε νόμιμη άδεια χειριστή ταχύπλοου, συνελήφθη από Κλιμάκιο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου που έσπευσε στο σημείο και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...