Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Ζωδια για 17/08/2012


ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή Παρασκευή έχει πολλές αντιφάσεις για εσένα,. Από τη μία ο δυναμισμός σου είναι στο κόκκινο, με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα και 
μπορείς να κάνεις κινήσεις, που θα σε βγάλουν από κάποια αδιέξοδα. Απ’ την άλλη, όμως, τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να βρεθείς να διαφωνείς με τους δικούς σου με την παραμικρή αφορμή.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι εξελίξεις στη ζωή σου τρέχουν με μεγάλη ταχύτητακαι οφείλεις να τις ακολουθήσεις και να μην τα χάνεις. Πρόσεξε τις λεπτές ισορροπίες με τους δικούς σου ανθρώπους, οι οποίες κινδυνεύουν να διαταραχθούν. Ό,τι κι αν σου φέρει η σημερινή Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, συγκράτησε τα νεύρα σου και μην ενεργήσεις ελαφρά τη καρδία.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Λέοντα, είναι μια καλή ευκαιρία, να δεις τις καταστάσεις μέσα από ένα άλλο πρίσμα, πιο αισιόδοξο. Μην αφήνεις τα προβλήματα να μεγαλώνουν. Η ωριμότητα που δείχνεις θα σε βοηθήσει να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή μέρα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Λέοντα, φέρνει μοναδικές ευκαιρίες για το ζώδιό σου. Σκέψου πολύ σοβαρά τι είναι αυτό που θέλεις από τη ζωή σου και μη διστάσεις να κάνεις ακόμα και δραστικές αλλαγές, αν νιώθεις ότι σου ανοίγεται μια μεγάλη προοπτική.
ΛΕΩΝ
Σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, όλα πηγαίνουν όπως τα έχεις σχεδιάσει και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου, εκτός από την ίδια σου τη βιασύνη. Τώρα που βλέπεις πως οι καταστάσεις είναι υπέρ σου, μην κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν από τη σειρά σου και μην υπερβάλεις με την ευαισθησία σου, γιατί κινδυνεύεις να μείνεις πίσω.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα. Θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και ειδικά σε εκείνα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις.
ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή Παρασκευή σε κάνει ιδιαίτερα δυναμικό και, με τη βοήθεια των θετικών επιρροών που σου δίνει η σημερινή Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που παρέμεναν στάσιμα εδώ και καιρό. Προσοχή όμως στο άγχος σου, γιατί μπορεί να τα χαλάσεις όλα. Καλό είναι να βρεις και χρόνο να ξεκουραστείς, γιατί έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Λέοντα και να σε επηρεάζει θετικά, μπορείς να εκμεταλλευτείς τη μέρα για να δώσεις λύσεις σε διάφορα προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Είναι ώρα να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος, για να πας παρακάτω απαλλαγμένος από αυτό το άγχος. Άλλωστε, νέα θέματα προκύπτουν και χρειάζονται την προσοχή σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει λίγο τον εαυτό σου, και είναι καιρός να το ξαναπιάσεις απ’ την αρχή. Κάνε πράγματα για εσένα, πρόσεξε την εμφάνιση και την υγεία σου και γενικά, βάλε τη ζωή σου σε μια τάξη. Η σημερινή μέρα ευνοεί την αναδιοργάνωση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα μπορεί να προκύψουν προβλήματα εκεί που δεν το περιμένεις. Μην πανικοβληθείς και βάλε μπροστά τη λογική σου, για να τα λύσεις. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να μην εκνευρίζεσαι και χάσεις τη δυναμικότητά σου. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στον Λέοντα, σου στέλνει τις ευεργετικές του ιδιότητες για να οργανώσεις τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή σου διάθεση, είναι η κατάλληλη για να ξεπεράσεις δυσκολίες που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο πρόσφατο παρελθόν και σε αποδιοργανώνουν. Σε ζητήματα που είχες σηκώσει τα χέρια ψηλά, τώρα θα αποφασίσεις να δώσεις οριστική λύση. Συνέχισε με αυτή τη στάση, γιατί σύντομα θα σε οδηγήσει εκεί που θέλεις.
ΙΧΘΥΣ
Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στον Λέοντα, σου δίνει τα κατάλληλα εφόδια, για να κινηθείς δυναμικά και να ξεμπερδεύεις με διάφορα προβλήματα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην κάνεις πίσω σε καμιά δυσκολία. Όλα εξελίσσονται υπέρ σου, με τη δική σου προσπάθεια φυσικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...