Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Xανια: «Βουτιά θανάτου» για 22χρονη- κρισιμη η κατασταση της


Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νομαρχιακό νοσοκομείο Χανίων μια 22χρονη Αλβανή η οποία έκανε βουτιά στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στα Χανιά. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας. 

   Ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Χανίων – νευροχειρουργός Γιώργος Αρχοντάκης εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την ομαλή εξέλιξη της υγείας της. Η 22χρονη θα....
υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το οίδημα που έχει δημιουργηθεί στον εγκέφαλο μετά την πτώση της. Η νεαρή κοπέλα έπεσε με το κεφάλι όπου φέρει τα σοβαρότερα τραύματα. Εν τω μεταξύ το τελευταίο διάστημα αρκετοί συνάνθρωποι μας επιλέγουν να βάλουν τέλος στη ζωή τους μη μπορώντας να την αντιμετωπίσουν. Πριν τρεις ημέρες ένας 55χρονος αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 4ο όροφο του Νοσοκομείου στο άκουσμα της είδησης ότι η … γυναίκα του πέθαινε αιφνίδια στο σπίτι τους στα Χανιά, κάτι που όπως φαίνεται ο ίδιος δεν άντεξε. Να θυμίσουμε ότι, αφού έδωσε κατάθεση στις αστυνομικές αρχές έφυγε από την οικία του σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι πήγε στο Νοσοκομείο Χανίων αποφασισμένος να θέσει τέλος στη ζωή του. Συνολικά από το νοσοκομείο Χανίων έχουν πέσει έξι συνάνθρωποι μας. Σύμφωνα με τον Γιώργο Αρχοντάκη νοσηλευτές έχουν σώσει και άλλα άτομα πριν προχωρήσουν στο απονενοημένο διάβημα. Προληπτικά μέτρα όπως η τοποθέτηση κάγκελου στα παράθυρα του νοσοκομείου είναι δύσκολο να παρθούν καθώς ένα νοσηλευτικό ίδρυμα δεν είναι φυλακή. 


ksipnistere.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...