Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΡΟΒΑΣ & Ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012!


Την Κυριακή 27 Μαΐου 2012, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι “Sleeping Band” προ(σ)καλούν το κοινό να μπει μαζί τους στον κύκλο και να τραγουδήσουν όλοι μαζί, στo Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου, στις 20:30.

Ο «Άνθρωπος Ορχήστρα» Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι “Sleeping Band” επιστέφουν με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια για την συνέχεια της μουσικοθεατροπαρανοϊκής τους παράστασης «Ένας Τρελλός». 
Ο πολυπράγμων «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας, δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια παρασταση, καθώς το χιουμοριστικό & καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει, με έναν μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού.
Μια παρέα λοιπόν αλλάζει ήχους, ρυθμούς και μπλέκει ευχάριστα τα τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής και την προσωπική τους δισκογραφία.
Ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, οι “Sleeping Band”, ο Κώστας Μπέζος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Goran Βregovic, ο Βασίλης Τσιτσάνης, και όλοι οι σύνθετες των μεγάλων σουξέ, μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη γέλιο και ξενοιασιά!!!




Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου.
Ώρα έναρξης: 20:30, 
Τηλ. πληροφοριών : 2553350628
Είσοδος ελεύθερη.

πηγη entechnanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...